perjantai 11. maaliskuuta 2016

JVG @Ruka


Kuten otsikkokin jo kertoo niin eilen tuli käytyä JVG:n keikalla Rukan Piste-ravintolassa. Nyt vähän tunnelmia ja kuvia eiliseltä.




Keikka oli siis ikärajaton, joten kuten hyvin sopii olettaa niin suuri osa porukasta on alaikäisiä, minkä erittäin positiivinen puoli oli se, että näkyvyys oli esteetön, kun suuri osa porukasta oli minua päätä lyhyempiä :D Ja omaa tilaakin oli ihan ruhtinaallisesti, jos vertaan vaikkapa taannoiseen wanhojenjatkojen Mäkin keikkaan, jossa sai taistella pysyäkseen pystyssä. xd


Kerran olin aiemminkin nähnyt JVG:n livenä Rukalla muutama vuosi sitten samassa paikassa. Toisen kerran herroja olen livenä nähnyt Vain elämää -konsertissa. Täytyy kyllä sanoa, että onhan ne kovia. Hittiä hitin perään pihalle. Kaikki osaa vähintäänkin biisien kertsit. Häissä taisi mennäkin melkein kokonaan yhteislauluna :d Sen verran merkityksellinen kappale, että hyi hyi, jos et osaa laulaa mukana. 


Keikalla kuultiin kaikki isoimmat hitit aina Paluu tulevaisuudesta, Tarkeneeseen (?se on sitten tarkeneeseen, kellään ole siihen mitään sanottavaa :)) ja Huominen on huomisesta, Voitolla yöhön. Ja kyllähän siellä kuultiin muutama Vain elämää -biisikin. Muutama video löytyy Instagramistani. Käykää tsekkaamassa.



Tänään JVG esiintyy ja on ehdolla useassa kategoriassa Emma-gaalassa. Ja ensi kesänä sitten jälleen JVG livenä Blockfesteillä, jonne kahden päivän liput nyt hankittu! Ketä muita tulossa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti