torstai 7. huhtikuuta 2016

Pitkästä aikaa!


No todellakin hyvin pitkästä aikaa! On ollut hieman hiljaista täällä, kun muut asiat ovat vieneet kaiken aikani. Suurimman syyn laitan historian kirjoitusten ja koeviikon niskaan. Tässä nyt kuitenkin vähän kuulumisia muutamalta viime viikoilta.

Eniten aikaanin on mennyt nyt kouluun, kouluun ja kouluun. Yritin tehdä alkujaksosta kaikki palautettavat tehtävät pois alta, että voin sitten rauhassa lukea historian kirjoituksiin, ja jopa onnistuin siinä. Enpä ole koskaan ennen palauttanut enkun ainetta kuukautta etukäteen. xd


Mutta kirjoitukset olivat nyt sitten viikko sitten ja alustavien tulosten mukaan todennäköisesti M tai E olisi tulossa. Lopullisia tuloksia pitää odotella sitten YTL:ltä vielä joku tovi. Olo oli kyllä kirjoitusten jälkeen mitä huojentunein, kun olin saanut (kai) ihan kelvolliset vastuakset kuuteen kysymykseen.

Ja eilen keskiviikkona olin sitten jälleen YTL:n eväsretkellä -tuo omat eväät, YTL tarjoaa aktiviteetit. Olin siis mukana kokeilemassa uutta sähköistä ylioppilaskoetta, jonka on määtä tulla käyttöön ensi syksynä maantieteen, filosofian ja lyhyen ja pitkän saksan osalta. Itse tein siis lyhyen saksan kokeen, vaikka pitkänä sen kirjoitankin, sillä vain lyhyttä saksaa oli mahdollisuus harjoitella. Koe itsessään oli pitkän saksan lukijalle melko helppo ja kaikki meni ilmeisesti tekniikankin puolesta ihan hyvin. Itse ainakin pidin tästä sähköisestä kokeesta.


Niin ja olihan tuossa pääsiäinenkin välissä. Se meni kovin nopeasti, kun saksalainen kaverini oli meillä käymässä. Olihan tuo ihan mielenkiintoista, kun laitettiin laskettelusukset jalkaan ja rinteeseen, kun ei ole ollut koskaan edes sukset jalassa. No, lopulta päästiin rinne alas jopa ilman kaatumisia. Edistys oli siis valtava alkuun verrattuna, jossa kaatuminen kohtasi aina kymmenen metrin jälkeen, kun piti hidastaa tai muuttaa suuntaa.

Nyt koe viikko alkaa olla kohta selätetty huomista äidinkielen koetta ja maanantaista matikan koetta lukuun ottamatta. Ensi viikolla alkaakin jo sitten viimeinen jakso. Todella nopeasti taas aika mennyt. Kuukauden päässä siintää jo Tukholman reissu ja kahden kuukauden päässä Saksa.


Ihanaa kevät tulee!

Tai no siitepölyn voisin jättää väliin kiitos!

Jajaja kerron tässä nyt vielä, että inssi meni läpi heti ensimmäisellä kerralla eli olen onnellinen ajokortin omistaja nykyisin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti