sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

MOLDOVA: SunStroke Project – Hey, mamma!


Epic sax guy is back! Moldova valitsi tänä vuonna edustajakseen toisen kerran SunStroke Projectin, mikä tarkoittaa sitä, että eeppinen saksofoni mies tekee paluun viisulavoille. Viimeksi hänet nähtiin Oslossa vuonna 2010, kun SunStroke Project edusti Moldovaa yhdessä Olia Tiaran kanssa kappaleella "Run Away". Kisojen jälkeen yhtyeen saksofonisti Sergey Stepanov nousi nettihitiksi ja videota on katsottu miljoonia kertoja.

(Kuva: eurovision.tv)
Kappaleen "Hey, mamma!" yhtye on kirjoittanut yhteistyössä Alina Galetcaian kanssa. Bändi lupaa, että live-esityksestä tulee hauska ja lavalla pienet häät. Tärkeimmät osat bändin musiikkia ovat klassinen viulu, saksofoni sekä laulu. He kuvailevatkin tätä ensimmäiseksi laatuaan maailmassa ja itseään hauskimmiksi tyypeiksi maailmassa.

Moldova kilpailee numerolla 12 ensimmäisessä semifinaalissa.


On aina mukava nähdä vanhojen tuttujen palaavan Euroviisuihin useidenkin vuosien jälkeen. Mielenkiinnolla odotan mitä live-esityksessä on luvassa ja syntyykö tästä uusi epic sax guy -buumi. Pidän kappaleen svengaavuudesta ja pirteydestä, mikä tuo kaivattua vaihtelua ainaisten balladien joukkoon.


Moldova on nyt useampana vuonna peräjälkeen karsiutunut finaalista, mutta uskon, että maa on tänä vuonna hyvin lähellä finaalipaikkaa, sillä tällä yhtyeellä on jo valmista fanipohjaa Euroviisuissa. Veikkaankin tätä viimeisiltä paikoilta finaaliin, mutta siellä sijoitusta kuitenkin tulostaulun oikealle puolelle.

Mitä pidätte saksofoni miehen paluusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti