maanantai 13. kesäkuuta 2016

Vihdoin kohti Saksaa!


100 päivää, 50 päivää, kuukausi, 10 päivää, viikko, viisi päivää, päivä ja sitten mennään. Matkalaukku pakattu, lento- ja bussiliput tulostettu ja passi mukana. Valmiina lähtöön siis. Sunnuntaina aamuyötä kello soi 4.20 noin neljän tunnin unien jälkeen. Olisin voinut jäädä vain sänkyyn nukkumaan, mutta ylös oli noustava, sillä Saksa kutsui. Lentokentälle saavuttuani kello oli vasta vähän viiden jälkeen, mutta siitä huolimatta matkustajia oli jo runsaasti. Huomaa kyllä, että koululaisten kesälomat ovat alkaneet edellisenä päivänä.


Laukkujen hyvästelyn ja turvatarkastuksen jälkeen aikaa jäi vielä runsaasti syödä kevyt aamupala ennen portille suuntaamista. Lento meni kovinkin nopeasti, sillä nukahdin lähes heti kun kone oli ilmassa ja nopea herääminen mustikkamehutarjoilun aikana ja unet jatkuivat laskeutumiseen saakka.


Frankfurttiin saavuimme onneksemme hiemen etuajassa, sillä muuten meillä ei olisi ollut liikaa aikaa ehtiä bussiin kohti Dortmundia. Laukutkin saapuivat suhteellisen nopeasti ja selvisimme ulos kentältä linja-auto pysäkille. Vielä kun löysimme oikean bussin niin kaikki oli hyvin. Bussissa jatkoin hyväksi havaitsemaani linjaa, eli nukkumista.


Dortmundissa isäntäperheeni jo odottelikin ja suuntasimme kohti Schwerteä. Ensimmäiseen päivään mahtui tietenkin (halpaa) jäätelöä ja vähän kävelyä lähiympäristössä. Illalla uni sitten maittoikin raskaan matkustuspäivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti