torstai 10. marraskuuta 2016

Netflix-sarjoja, syön purkista

Katsooko joku tänä päivänä vielä sarjoja tai elokuvia televisiosta, sillä itse en edes muista milloin viimeksi olisin katsonut telkkaria. Se on Netflix, jota nykyään katson. Nyt ajattelin vähän kertoa, mitä sieltä katson ja ehkä joku teistäkin saa uutta katsottavaa.

Kuva: Netflizlife.com
The 100 -sarja sijoittuu tulevaisuuteen, jossa on kulunut lähes sata vuotta maapallolla tapahtuneesta ydinsodasta ja sen jälkeisestä tuhosta. Pieni osa ihmiskunnasta pakeni avaruuteen ja 12 valtion avaruusalukset muodostivat yhden avaruusaseman, arkin. Sata vuotta ydintuhon jälkeen ajatellaan, että elämä voisi olla jälleen mahdollista maassa ja sata vankilarangaistukseen tuomittua nuorta lähetetään maahan ja heille annetaan uusi mahdollisuus. Sarjan aikana saa jännittää, itkeä, kokea piinaavia hetkiä ja suuria tunteita. Netflixistä löytyy nyt kaksi ensimmäistä kautta, mutta muistaakseni tästä on tehty jo neljä kautta joten lisää varmaankin tulee myöhemmin. Voin luvata, että tähän sarjaan jää koukkuun ja sen katsoo muutamassa päivässä.

Kuva: ew.com
O.C. on nimensäkin mukaan Kalifornian Orange Countryyn sijoittuva teinidraamasarja, joka on täydellistä katsottavaa vaikkapa sunnuntai aamuun.

Kuva: playbuzz.com
Orange is the new black on Netflixin alkuperäissarja, joka kertoon nuoresta naisesta joka tuomitaan nuorena tehtyjen rikosten takia vankilaan 15 kuukaudeksi. Sarjassa kuvataan Piperin matkaa läpi vankilan olojen ja siellä selviytymisen, kun hän joutuu jättämään taakseen koko elämänsä. Tämä on ehdottomasti yksi parhaita sarjoja, joita olen koskaan katsonut. Ensi kesänä tästä sarjasta on tulossa seuraava eli viides kausi.

Kuva: citytv.com
Moderni perhe on tilannekomediasarja, joka kertoo Jay Pritchettin ja hänen kahden aikuisen lapsensa, Clairen ja Mitchellin ja heidän perheidensä elämästä. Jos haluaa piristystä iltaansa niin tämä on aivan täydellinen valinta.

Kuva: hollywoodreporter.com
New Girl tai joissakin paikoissa suomennettu Kolme miestä ja tyttö (en ymmärrä kuka tän suomennoksen on keksinyt) on niin ikään tilannekomediaa. Sarjassa Jessica "Jess" Day on parikymppinen pidetty ja pirteä nainen, joka yrittää päästä yli poikaystävästään, jonka hän jätti tämän petettyä häntä. Lopulta hän löytää itsensä asumassa kolmen miehen kanssa kimppakämpässä.

Kuva: viaplay.com
Frendit on tilannekomedioiden eliittiä ja vaikka olenkin nähnyt kaikki jaksot vähintään kerran niin silti frendejä voi aina katsoa uusintana. Yksi parhaista sarjoista koskaan.

Mitä Netflix-suosikkeja teillä on? Suositelkaa jotain uutta!

2 kommenttia:

 1. Mie en ees kato netflixiä ja olen ihan pihalla kaikesta flixailusta mitä porukka nykyään harrastaa. Minä katson telkkaria ja yleensä ylen kanavia thats it :--D Maksan siitä ilosta suoraan tilistäni niin ihan varmasti kulutan telkkaria rahojeni eestä. En myöskään jaksaisi enää tämän koneen äärellä istumisen lisäksi istua vielä pidempää koneella, tuo pari tuntia pvässä on aika maksimi mitä jaksan, niin ei siinä kerkeis ees katella mittään.. mutta oranssimusta vähän kiinnostaisi. Näistä mainitsemista sarjoistasi itse lipun vain Modernille perheelle ja Frendeille ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin kannattaa tutustua OITNB. Todella hyvä sarja.
   Ja itse ainakin katson Netflixiä telkkarin ruudulta ;)

   Poista