perjantai 8. huhtikuuta 2016

Elastinen @Ruka


Hiihtolomalla tuli käytyä JVG:n keikan lisäksi sitten myös katsastamassa Elastisen live meininki Rukan Pisteessä. Tämä postaus oli tarkoitus tehdä heti jo seuraavana päivänä, mutta en sitten tietenkään ehtinyt ja sittenhän tämä jäi vain jonnekin. Nyt kuitenkin tunnelmia keikalta.
Keikka oli siis K18, mikä oli ensimmäinen sitä laatua, missä olin. Olinhan viikkoa ennen keikkaa täyttänyt 18. Muutaman juoman join siinä odotellessa, mutta kovin moneen en kyennyt, sillä taisi olla hieman rinnelisää hinnoissa. xd Ajoissa kun menin niin sain sitten ihan hyvän paikan lavan toisesta reunasta aivan edestä. 


Pakko kyllä sanoaa, että meininki oli parempi kuin ikärajattomalla keikalla. Jengi lähti paljon paremmin mukaan. Ja kyllähän oman meininkinsä liveen toi oikea bändi höystettynä kolmella torvisoittimella. En lähde erittelemään, mitä torvia ne olivat. Torvi kuin torvi.Keikalla kuultiin sekä uutta että vanhaa materiaalia aina Anna sen soidasta Loppuviikkoon. Kuultiinpa keikalla myöskin herkempää puolta, kun Elastinen esitti Vain elämää -tv-sarajasta hitiksi nousseen coverin PMMP:n kappaleesta Oo siellä jossain mun. 


Suosittelen kyllä menemään tsekkaamaan liven, jos tilaisuus avautuu. Ja ensi kesänä Blockfesteillä uudestaan! Ja Instagramista löytyy muutama video keikalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti