maanantai 18. huhtikuuta 2016

Glasperlenspiel - Geiles Leben


Nyt vähän sitten erilaista musiikkia. Tai no, ei nyt niin erilaista, mutta ainakin eri kielellä eli saksaksi. (<3) Viime aikoina olen kuunnellut jotenkin erityisen paljon saksan kielistä musiikkia ja ajattelin, että pakko jakaa tämä biisi täällä teidän kanssanne. Saksan kielisissä maissahan tämä biisi on ollut oikein megahitti, josta kertoo vaatimattomat 52,5 miljoonaa katselukertaa.

Glasperlenspiel on siis saksalainen elektronista poppia tekevä duo Stockachista Etelä-Saksasta. Duon muodostavat Carolin Niemczyk ja Daniel Grunenberg.

Heidän tuorein sinkkunsa Geiles Leben on hyvin freesin kuuloista, hyvän tuulista ja elektroonista synapoppia. Suomennettuna biisin nimi Geiles Leben tarkoittaa upeaa tai loistavaa elämää. Biisin sanoma on siis ihanan positiivinen.


Jos tämä biisi kolahti niin kannattaa tutustua duon muuhunkin tuotantoon. Aloittaa voi esimerkiksi kappaleista kuten Paris ja Grenzenlos, jotka ovat olleet myös kovassa soitossa. 

Ja koittakaapa sanoa nopealla vilkaisulla tuo duon nimi Glasperlerspiel, tai saati kirjoittaa. En tiedä teistä, mutta minulle tuotti aluksi vaikeuksia lukea, sanoa tai saati kirjoittaa duon nimi oikein.

Kertokaa mitä pidätte biisistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti