maanantai 26. syyskuuta 2016

Blockfest oli LIT!

Cheek
Olin siis elokuussa Tampereella Blockfesteillä, joka on Pohjoismaiden suurin hihhop- ja rap-musiikin festari. Kaksipäiväinen festari veti Ratinan alueelle noin 60 000 festarikävijää.

Teflon Brothers
Blockit oli siis mulle ensimmäiset oikeat festarit ja pakko kyllä myöntää, että todellisuus vastasi täysin odotuksia. Huikea spektaakkeli.

Kasmir
Ennen esiintyjiin pureutumista on pakko mainita, että järjestelyt blockeilla oli hoidettu hyvin ja kaikki toimi moitteettomasti. Sisään pääsi sujuvasti ilman jonoja, vessoihin ei tarvinnut jonotella, ruoka- ja juomakojuillekin oli aivan kohtuullisset jonot. Ainoana miinuksena ehkä virallisten jatkopaikkojen vähyys, joka sitten näkyi siinä, että kaikkiin virallisiin jatkopaikkoihin oli aivan järjettömät jonot.

Mikael Gabriel
Paperi T
Esiintyjistä ehkä eniten kolahti Paperi T:n keikka. Perjantai-iltana telttalavalla Paperi T:n vetämä keikka oli kuin taidetta. Sekä perjantain, että lauantain pääesiintyjät JVG ja Cheek vetivät molemmat takuu varman kovat keikat.

Töölön ketterä
Nousevista lupauksista kovimman keikan veti ehdottomasti Töölön ketterä. Keikka oli lauantaina iltapäivästä, mutta siitä huolimatta porukka oli jo täysillä mukana keikalla. Myös Arttu Lindemanin 15 minuutin veto ennen Nikke Ankaran kovaa vetoa oli näkemisen arvoinen. Pakko myöntää, että Lindeman pisti pystyyn kovimmat bileet blockeilla.

Nikke Ankara
Jos jokin on varmaa niin se, että mä oon takuuvarmasti ens vuonna jälleen Blockeilla! Ketkä muut tulee??!

Cheek

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti