torstai 29. syyskuuta 2016

Nyt soi: Stanaj - RomanticAlbert Stanaj tai taitelijanimeltään pelkkä Stanaj on melko uusi tuttavuus minulle. Löysin hänen debyytti EP:nsä The Preview EP Spotifysta jokin aika sitten tässä syksyllä ja olin heti myyty tuolle äänelle. Stanaj on syntyjään albanialainen, mutta asuu tätä nykyä Jenkeissä. Vasta 22-vuotias laulaja on tehnyt yhteistyötä muun muassa Draken kanssa.


The Preview Ep sisältää neljä upeaa kappaletta, joista parhaiten lentoon on lähtenyt Romantic niminen kappale. Stanajn musiikillisessa tyylissä on ehkä jotain samaa kuin Ed Sheeranilla. Ehkä hieman siloitellumpi versio, johon on lisätty runsaasti viuluja.


Kun aloin googlailemaan ensimmäisen kerran, että kukas se tämä mies oikein on niin pakko sanoa, että hieman yllätyin, kun luin hänen olevan Albaniasta. En jotenkin osannut odottaa, että tuo yksi Euroopan köyhimmistä maista tarjoaa meille jotain tällaista. Mukana yllättyä positiivisesti. Mitä tykkäätte Stanajsta? Romanticin lisäksi kannattaa käydä kuuntelemassa myös muut kappaleet Spotifysta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti