sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kesä pikakelauksella


Kesä on ohi ja tuntuu jälleen, että se oli aivan liian lyhyt ja en ehtinyt tehdä kaikkia asioita, joita olisin ehkä halunnut tehdä. Nyt pikakelaus kesään ja aurinkoon siltä osin kuin sitä oli.


Toukokuukin taisi olla melko lämmin, mutta se nyt meni vielä vahvsti opiskelujen ja töiden parissa, mutta ehtihän siinäkin piipahtamaan Tukholmassa koulun kanssa.

Touko-kesäkuun vaihteessa, kun koulun loppumisen aikaan mahtui lukiobileet, kaverin yllätyssynttärit, jotka muuttuivatkin yllättäen toisen kaverin yllätyskotiinpaluujuhliksi vuoden vaihdosta sekä koulun kevätjuhla ja yhdet lakkiaiset. Lakkiaiset olivat sopivasti Vantaalla, joten pääsin siitä sitten luikahtamaan seuraavana aamuna lentokentälle siitä kohti Saksaa.

Saksan matkasta olen kirjoittanut jo niin monta postausta, jotan jätän siitä selostamisen nyt vähemmälle. Sanomattakin on selvää, että se reissu oli aivan mahtava. 


Palasin Saksasta juhannusviikon keskiviikkona ja kotiin pääsin torstaina iltapäivällä ja siitä kiisin sitten heti töihin. Karu paluu arkeen. Ja melko karu se olikin. Lähinnä suomalaiset asiakkaat yllättivät. Voisin avautua asiasta ehkä jopa kokonaisen postauksen verran. Kovin monta hikistä kesäpäivää sitten vietin asiakkaita palvellen ja mikäs siinä. Nyt on sitten varaa matkustaa jonnekin ensi keväänä.

Mahtuihan kesään sitten paljon muutakin kovasta työtahdista huolimatta. Ihanina muistoina kesästä jäävät mökkireissut kavereiden ja perheen kanssa, kaikki illat (ja joskus yöt) joita istuttiin kavereiden kanssa, ne muutamat kerrat joita ehdittiin käydä terassilla muutamilla, yölliset Pokemon metsästykset ja yllättävät retket vaikkapa Ikeaan.


Myös muutamilla festareilla tuli pyörähdettyä kesän aikana. Saksassa kävin nopeasti piipahtamassa Ruhr Flair -nimisellä ulkoilma-kaupunkifestarilla, jonka musiikillinen tarjonta ei kuitenkaan kohdannut omaa makuani, joten se jäi enemmänkin juurikin pyörähdykseksi. Kuopion viinijuhlilla kävin äitini ja tätini kanssa kuuntelemassa Vesalaa. Toimii hyvin ilman PMMP:täkin! Kesän huipennus oli sitten Blockfest Tampereella. Ensimmäiset kunnon festarit oli kyllä aivan huikea kokemus. Kahden päivän seisomisen, hyppimisen, pomppimisen, kävelyn, juoksemisen ja bailaamisen jälkeen olo oli kieltämättä hieman ryytynyt, mutta oli se kyllä sen arvoinen reissu. Ensi vuonna uudestaan aivan varmasti.


Ainiin ja melkein meinasin unohtaa loman lopettaneen Helsingin ja Tallinnan reissun siskoni ja serkkujemme kanssa. Se oli aivan täydellinen kesäloman lopetus ja virkistäytymis reissu.

Vaikka kesä on todella ihana vuoden aika mutta niin on kyllä syksykin. Saa pukeutua ulos lämpimästi, käyttää villasukkia ja villapaitoja, käpertyä illalla teekupin kanssa katsomaan Netflixiä ja polttaa kynttilöitä. Nyt kun kirjotuksetkin ovat viimein ohi ja olo on vapautunut niin tännekin tulee enemmän sisältöä ;) Kaikenlaisia suunnitelmia on tämänkin blogin varalle mielessä eli pysy siis mukana.


Ihanaa syksyä kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti