maanantai 3. lokakuuta 2016

Mitä blogeja mä luen?


Ajattelin nyt listata muutamia blogeja, joita seuraan ja luen melko säännöllisesti. Ehkä säkin saat tästä uusia seurattavia blogeja.

Life after Helsinki 2007 on suomalainen musiikkipainotteinen blogi, joka pyörii melko paljon Euroviisujen ympärillä. Blogi on englanniksi.

Ananasraasteen blogi on tyyliltään monipuolinen ja tarjoaa monipuolista sisältöä lifestyle-blogin tyyliin. Parasta antia ovat pitkät ja mielenkiintoiset tarinat ulkomaanmatkoilta. Blogiin on myös panostettu paljon visuaalisesti kuvilla.

Viktor Frisk on ruotsalainen lifestylebloggaaja ja artisti, joka tekee musiikkia yhdessä Samir Badranin kanssa. Hän kirjoittaa blogiaan ruotsiksi ja panostaa erityisesti kuviin.

Kaukokaipuu matkablogin löysin, kun etsin tietoa Euroopan roadtripeistä ja niiden hinnoista ja sitä kautta sitten rupesin lukemaan blogia sitten enemmänkin. Kuvat ovat tässä(kin) blogissa huippuluokkaa.

Kinuskikissa on leivonta aiheinen blogi ja leivontayhteisö, josta löytyy yleensä aina resepti joka hätään. Toimii myös hyvänä inspiraation lähteenä.

Urbaani viidakkoseikkailijatar on nuoren naisen pitämä matkablogi, jossa on erilaisia tarinoita matkustamisesta ja jonka lukeminen saattaa aiheuttaa matkakuumetta. Matkailublogille tyypilliseen tapaan kuvat ovat huippuluokkaa.

No Delays -blogissa kirjoitetaan matkoista, kulttuurista ja reissuarjesta kera kauniiden kuvien.

La Vida Loca 2.0 Matkablogi käsittelee niin ikään matkailua oikeastaa aivan joka kantilta. Ja kyllä, myös tässä blogissa on upeita kuvia.

Chocochili on monipuolinen kasvisruokaan keskittyvä blogi, josta saa inspiraatiota myös omaan keittiöön.

Suurin osa blogeista liittyi ainakin jollain tavalla matkustamiseen tai ruokaan, sillä, noh, ne nyt sattuvat olemaan intohimoni. Kerro, jos löysit jonkun uuden blogin seurattavaksi ja jos mieleen juolahtaa, jokin blogi, josta voisin innostua niin ilmaise ihmeessä itsesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti