sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Nyt soi: Redrama feat. Jurek - Aaltoo


Aiemmin englannin kielistä räppiä tehnyt Redrama on vaihtanut laulukielensä suomeen, ainakin yhden kappaleen ajaksi. Redraman kanssa biisillä on mukana myös huipputuottajana tunnettu Jurek. Jurek Reunamäki on tuottanut mm. Antti Tuiskun viimeisimmän menestyksekkään En kommentoi -albumin ja ollut mukana KOIn debyyttisinglellä Temppeli.


Aikaisemmin Redraman musiikki on ollut mulle ihan ok kuunneltavaa musiikkia, jota en yleensä itse laittaisi soimaan, mutta jos radiossa sattui soimaan vaikkapa Clouds niin en kyllä kanavaakaan kääntänyt. Nyt tän ensimmäisen, ja toivottavasti ei viimeisen, suomenkielisen biisin myötä tuntuu, että Redraman musiikista saa otetta aivan eri tavalla. Aiemmin miehen musiikki oli ehkä juurikin hieman hankalasti tavoitettavaa.

Redrama, kuva: loop.fi
Redraman aksentista kuuluu melko selkeästikin joissakin kohdissa suomenruotsalaisuus. Rohkea veto lähteä tekemään musiikkia suomen kielellä, vaikka se ei olisi äidinkieli. Arvostan. Hento suomenruotsalainen korostus tekee tästä kappaleesta mielenkiintoisen.

Jurek Reunamäki, kuva: teosto.fi
Jurek tuo kappaleeseen mukanaan kaikki moderneimmat ja tuoreimmat jutut musiikkimaailman huipulta. Eikä ihmekään, onhan hän suomen kuumimpia nimiä musiikintuottajina tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti