tiistai 2. toukokuuta 2017

ISRAEL: Imri – I feel alive


Israelin edustajana Kiovaan matkaa IMRI (oik. Imri Ziv), joka voitti Rising Star -formaattiin perustuvan Israelin karsinnan. Karsinnan jälkeen Imrille räätälöitiin "I feel alive" niminen kappale. Ensimmäistä kertaa Imri ei nouse Euroviisu lavalle, sillä hän on jo kahtena aiempana vuonna toiminut taustalaulajana Israelin esityksissä. Nuoresta iästään huolimatta Imri puhuu sujuvasti espanjaa, hepree ja englantia ja on esiintynyt kymmenissä konserteissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä hän opiskelee visuaalista viestintää yliopistossa.

(Kuva: eurovision.tv)

Israelin kappaleen "I feel alive" ovat säveltäneet ja sanoittaneet Dolev Ram sekä Penn Hazut. He ovat tehneet viime vuosina paljon suuria hittejä Israelissa ja YouTubesta löytyvä soittolistalla, jossa on heidän kappaleitaan on yli 130 miljoonaa katselukertaa. He ovat tehneet kappaleita mm. Eyal Golanille, Eden Ben Zakenille, Sarit Hadadille, Moshe Peretz ja Noa Kirelille.

Israel kilpailee toisessa semifinaalissa numerolla 19 ja näin ollen päättää semifinaalin.


Jälleen kerran Israel laittaa bileet pystyyn ja saa tanssijalan vipattamaan. Joka vuosi tarvitsee tällaisia tanssi- ja klubihittejä. Laadukaskappale, joka ei herätä kuitenkaan epätavallisen suurta ihastusta ansaitsee 4/5.

Israelilla on mitä mahtavin esiintymispaikka päättää toinen, ja ennakolta helpompi, semifinaali ja edetä jälleen kerran finaaliin. Vaikuttaa siltä, että Israelissa on löydetty hitin kaava. Finaalissa top15 sijoitus ei ole pois suljettu, mutta se vaatii aivan timanttisen liveshown.

Mitä piditte Israelin kappaleesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti