tiistai 9. toukokuuta 2017

Viisuhuuma nousee


Euroviisujen ensimmäinen semifinaali on jo aivan nurkan takana ja viisuhuuma alkaa olla kiihkeimmillään. Tässä postauksessa pieniä tärppejä viisuhuuman luontiin.

Shopalike.fi-sivusto on koonnut mielenkiintoisen interaktiivisen kartan liittyen Euroviisuihin. Kartta sisältää kaikenlaista fakta- ja tilastotietoa mm. maiden katsojaprosenteista. Karttaan pääset myös täältä.

Vedonlyönti lisää jännitystä Euroviisuja seurattaessa. Itsekin löin muutaman pienehkön vedon betfair.com sivustolla. Löin mm. Suomen top10 sijoituksen puolesta kertoimen ollessa vielä 5 eli erittäin hyvä. Tämä oli ennen harjoitusten alkua, joiden jälkeen Suomen kerroin romahti huomattavasti alaspäin sen ollessa tällä hetkellä 3,5 luokkaa. Lisäksi löin vetoa Montenegron jatkoon pääsyn puolesta, Belgian, Ranskan ja Azerbaidzanin top 5 sijoituksista finaalissa sekä Portugalin top 3 sijoituksesta. Kaikkien vedonlyöntisivustojen kertoimet löytyvät kootusti täältä.

Vedonlyöntikertoimet 8.5.

Esctats.com sivusto on koonnut arvion tämän vuoden tuloksista perustuen aiempien vuosien tuloksiin, ennakkoäänestykseen, vedonlyöntikertoimiin, showhun sekä yleiseen kiinnostavuuteen mm. mediassa. Ennakkoarvioinneista tämä lienee ottaa hyvin monta asiaa huomioon.

Monena vuonna olen itse tehnyt arviointi kaavakkeet semifinaaleihin sekä finaaliin, mutta tänä vuonna BBC on tehnyt oikein toimivat kaavakkeet, joita voi hyödyntää niin ensimmäisessä kuin toisessakin semifinaalissa. Tuolta samasta paikasta löytynevät finaalikaavakkeetkin.

Mikäli tahtoo nähdä enemmän materiaalia kuin vain semifinaalit ja finaalit niin YouTubessa Euroviisujen virallinen kanava sekä Wiwibloggsin kavana ovat siihen aivan mainioita. Kattavimmin viisu-uutisia löytyy myös Wiwibloggssin nettisivuilta.

Parasta keskustelua Euroviisuista suomen kielellä löytyy Viisukuppila.fi keskustelu palstalla.

Minun blogistani löytyy ennakoinnit ensimmäisesta sekä toisesta semifinaalista sekä ultimaattisen  upea Euroviisu juomapeli.

Millaistaa viisuhuumaa teillä on menossa. Kuka voittaa ja kuka on sinun suosikkisi? Kommentoi alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti