tiistai 28. maaliskuuta 2017

BELGIA: Blanche – City lights


Belgian edustaja on tänä vuonna yksi kisojen nuorimmista. Maata edustaa vasta 17-vuotias laulajalupaus Blanche. Oikealta nimeltään hän on Ellie Delvaux ja hän on nuoresta iästä huolimattaan ehtinyt osallistumaan jo Belgian The Voice -laulukilpailun. Euroviisut hän kokee paikkana näyttää suurelle yleisölle kuka hän on ja tuoda omaa maataan esille.


(Kuva: eurovision.tv)


Kappaleensa “City lights” Blanche on tehnyt yhteistyössä Pierre Dumoulin kanssa. Alunperin kappaletta ei ollut sävelletty Euroviisuja varten vaan sen piti olla neljä minuuttia pitkä tunnelmallinen kappale. 


Belgia kilpailee numerolla 5 ensimmäisessä semifinaalissa.
On upeaa huomata, kuinka paljon moderneja kappaleita tänä vuonna Euroviisuissa on mukana. Blanchen ääni on upean tummanpuhuva ja sopii tähän kappaleeseen täydellisesti. Kappale on hyvin urbaani, elegantti ja jopa hypnoottinen sekä samaan aikaan radioystävällinen. Voisin kuvitella tämän esimerkiksi Flow-festivaalille esiintymään. Kappaleen kiehtovuutta lisää upea musiikkivideo. Mielenkiintoista nähdä, millaisen toteutuksen tämä saa lavalla. Ehdottomasti 5/5. 

Belgian kappaleen tultua julki, vedonlyönnissä kertoimet romahtivat ja Belgia nousi sijoilta ynnä muuta ainakin vedonlyöjien mukaan taistelemaan voitosta. Ja hyvään sijoitukseen uskon minäkin. Voittokin voi olla mahdollinen. Ainoa asia mihin tämä voi kaatua on live, ja se saadaanko siitä tarpeeksi vangitseva.

Pidittekö Belgian kappaleesta ja uskotteko, että sillä on mahdollisuuksia taistella voitosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti