perjantai 24. maaliskuuta 2017

BULGARIA: Kristian Kostov – Beautiful mess


Viime vuonna menestyksekkään paluun viisulavoille tehnyt Bulgaria päättänyt lähettää jatkamaan Poli Genovan menestystä vasta 17-vuotiaan Kristian Kostovin. Kostovilla on nuoresta iästään huolimatta jo uraa takana. Hän on osallistunut Venäjä The Voice Kids -ohjelmaan selviten finaaliin saakka. Tämän jälkeen hän osallistui Bulgarian X Factor -kisaan, jossa hän sijoittui toiseksi. Toukokuussa Kristianista tulee ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt artisti, joka on kilpaillut Euroviisuissa.

(Kuva: eurovision.tv)


Kristianin kappaleen, “Beautiful mess”, ovat tehneet Borislav Milanov , Sebastian Armann ja Joacim Bo Persson, jotka vastasivat myös Bulgarian viime vuotisesta kappaleesta. Lisäksi tämä säveltäjä kolmikko on tehnyt materiaalia maailman tähdille kuten Kelly Clarksonille, John Legendille, Lady Gagalle, Jonas Brothersille, Tokio Hotellille sekä Selena Gomezille.

Bulgaria kilpailee toisessa semifinaalissa numerolla 16.
Biisi on erittäin mielenkiintoinen ja kuulostaa siltä, että se voisi olla hyvinkin olemassa ilman Euroviisu kontekstiakin, mikä useimmiten on hyvä asia. Voisin hyvin kuvitella tämän kappaleen soimassa radiossa ympäri Eurooppaa. Jotain etnovaikutteita taustalta on myös havaittavissa, mikä on aina mukava asia. Kristianin ääni on myös erittäin miellyttävä.


Povaan Bulgarialle tällekin vuodelle menestystä. Tämä on parhaita miesten esittämiä hitaita kappaleita, diaspora tukea löytyy ja live-esityksen onnistuessa (jota en epäile) tällä on mahdollisuudet viiden parhaan joukkoon, uskallanko sanoa, että jopa voittoon asti. Myös vedonlyöjät tuntuvat uskovan tähän, sillä artikkelin kirjoitushetkellä tämä löytyy vedonlyönnistä sijalta 3.


Toimiiko Bulgarian kappale teille? Entä onko sillä mahdollisuuksia menestyä, jopa voittaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti