tiistai 26. tammikuuta 2016

Musa ja mä

Pinterest; Marie
Mulla oli jo tuossa vuodenvaihteen aikoihin yks musa aiheinen postaus, joka pohjautu Spotifyssa viime vuonna eniten kuunneltuihin biiseihin, mutta nyt tulevaisuudessa aattelin, että keskityn enemmänkin musiikkiaiheisiin postauksiin. Musiikkia siis luvassa jatkossa enemmän.

Ainakin omasta mielestäni mun musiikkimaku on melko laaja ja tykkään löytää hyviä, joskus ei niin hyviäkin, uusia ja vanhempia biisejä. Vaikka mainstream-musaa paljon kuuntelenkin niin välillä siitä tulee ähky ja pitää lähteä uusille tutkimattomille vesille. Kui siistii! Musamakuun kuuluu lähes kaikki muu paitsi klassinen musiikki ja sitten se toinen ääripää eli hevi ja muu liian raskas musiikki.

Vähän, tai joskus melko paljonki,  mainstreamin ulkopuolelle menevät kappaleet on esimerkiksi tullu viime aikoina saksankielisestä räpistä, lattarimusiikista tai ihan vaan normaalin kuulosesta musiikista, joka nyt joskus sattuu olemaan laulettu vaikka ruotsiksi, ranskaksi tai viroksikin.
Musiikki on mulla oikeestaan aina päällä kotona ollessani, joko yleensä Spotifyn tai joskus myös YouTuben kautta, mutta yleensä se on Spotify. Sitä kautta onkin helppo löytää uutta kuunneltavaa.

Ajattelin semmosta päässäni, että jos säännöllisen epäsäännöllisesti tekisin jostain ei niin mainstream-biiseistä postauksen tänne niin ehkä edes yksi sen kuunnellut vois lisätä sen omalle soittolistalleen ja löytää vaikka uuden suosikin. Jos ensimmäisen putkauttaisin ilmoille vaikkapa jo myöhemmin tänään. ;)
Queteswords.com

2 kommenttia:

  1. Voin sanoo, että viimene kuvaquote on ihan liian accurate mulle... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no tuntuu, että nii on mullekii aina silloin tällöis xd

      Poista