tiistai 19. tammikuuta 2016

Paluu tulevaisuuteen

Aaaah, maisemaa!
Mietin ensin tästä blogiaiheesta, että ompas vaikea aihe, mutta nyt kun sitä hetken ajattelin niin eihän tää nyt niin vaikee ookkaan. Kuten otsikostakin voinee arvata niin kyseessä on tulevaisuus. Ennen kuin pohdin asiaa tarkemmin ajattelin, että eihän mulla ole mitään varsinaista suunnitelmaa tulevaisuudelle -niin kuin ei kovin monella muullakaan tässä vaiheessa. Sitten hetken siinä pohdittuani tulin siihen tulokseen, että onhan mulla vaikka mitä lähelle sekä kauas tulevaisuuteen suuntautuvia suunnitelmia. Ne pitää vain koota yhteen, minkä teen nyt ja tässä.
#tb Ruka
Jos miettii ensin suuria linjoja niin ensin tässä menee vielä vuosi ja pari kuukautta lukion kanssa, minkä jälkeen on aikaa matkustaa, hakea kouluun ja tehdä töitä ainakin heinäkuulle asti, mikäli intti kutsuu jo silloin niin sinne sitten. Jos ei vielä silloin niin tammikuussa sitten. Ja harras toiveeni olisi, ettei siellä menisi kuutta kuukautta pidempään.

Armeijan jälkeen olisikin sitten tiedossa muutto opiskelemaan. Jonnekin. Helsinkiin? Tampereelle? Kumpi parempi? Jos päädyn valitsemaan oikiksen niin silloin Helsinkiin, mutta jos valitsen media-alan niin Tampere siinä tapauksessa. Nyt valitsisin Tampereen. Jos en päädy opiskelemaan Helsinkiin niin veikkaan, että jossain vaiheessa sinne palaan asumaan kuitenkin.
#tb kesä, saksa ja halpa jäätelö
Tämän pidemmälle en kyllä edes uskalla suunnitella, sillä usein suunnitelmat ei mene niinkuin on ajatellut. Lähitulevaisuuden suunnitelmat on ehkä hieman helpommin hahmotettavissa. Pääpiirteittäin viimeisiin kirjoituksiin asti eli kevääseen 2017 mulla tuntuu jonkinlainen käsitys tulevasta olla. Nyt keväällä wanhojen tanssit, historian yo-kirjoitus, reissut Rukalle ja Tukholmaan sekä hieman töitä. Kesästä muutama viikko menee Saksassa (Kui siistii!) ja loput töissä. Ehkä jotkut festarit johonkin väliin ois kiva. Syksy menee sitten koulussa saksan ja ruotsin yo-kokeiden merkeissä. Joku ulkomaanreissu sinnekin olis kyllä kiva tunkasta. Ja kevät meneekin sitten loppujen yo-kokeiden eli yhteiskuntaopin, äidinkielen ja englannin parissa, abiristeilyllä ja sen jälkeen onkin sitten tyhjää tyhjää ja tyhjää. Vielä. Nopeestihan minä sinne jotain tapani mukaan kehitän. :D

Olipas vapauttavaa saada purettua tulevaisuus tämmöiseen järkevään muotoon :)

Paluu tulevaisuuteen  
Tahdotko mennä vanhaan vai uuteen?  
Tartu tilaisuuteen  
Uskotko vielä tulevaisuuteen? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti