tiistai 26. tammikuuta 2016

Nyt soi: Mihai - Paradisio

Mihai- Paradisio, c: Wiwiblogs
Hyvin pitkällisen pitkän harkinnan jälkeen päädyin siihen, että musa-postaukset kantaa nimeä Nyt soi ja että ensimmäinen biisi jota haluan teille kaikille esitellä on Mihain Paradisio.

Mihai Traistariu on siis romanialainen artisti, jonka joku voi muistaa ehkä biisistä Tornero, jolla Mihai kilpaili Euroviisuissa vuonna 2006 edustaen kotimaataan menestykkäästi ollen kolmas. Kauhee ku tuostakii on jo aikaa. Ja mä muistan ton. Olen vanha...

Mihai, c: Wiwiblogs
Ja eilen sitten löysin Mihailta aivan uunituoreen biisin, Paradisio,  mistä en ensi kuulemalla ihan hirveästi innostunut, mutta sitten kun kuuntelin sen toisen ja kolmennen ja neljännen kerran niin kappale aukeni ja eilen ja tänään kappaleen olen kuullut melko monta kertaa.

Biisihän periaatteessa on melko normaali, mutta kun siihen lisätään Mihain ääni, joka on siis jotain aivan uskomatonta niin koukuttava kappale on taattu.

Kuunnelkaa ja heittäkää kommenttia alle :) Like or not like?
 Ps, Huomatkaa uusi Faviconini eli siis tuo pikkuriikkinen kuva tuolla välilehdessä. Ei ole enää Bloggerin B vaan K niin kuin Kui siistii! Kiitoksia jälleen Iitalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti