sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

ALANKOMAAT: O'G3NE – Lights and shadows


Jo viime syksynä Alankomaiden televisioyhtiö AVROTROS ilmoitti, että maata edustaa tänä vuonna siskoksista koottu tyttötrio, joka kantaa nimeä O’G3NE. Trion muodostavat Lisa, Amy ja Shelley Vol. Siskoksilla on pitkä historia musiikin parissa, sillä he edustivat maataan jo vuonna 2007 Junioir Euroviisuissa Rotterdamissa. Silloin he sijoittuivat 11. itse kirjoittamallaan kappaleella "Adem in, adem uit".

(Kuva: eurovision.tv)


Heidän kilpailukappaleensa “Lights and shadows” ovat tehneet heidän isänsä Rick Vol sekä Shelleyn poikaystävä Rory de Kievit. Kappaleen he kertovat olevan hyvin henkilökohtainen tarina ja tribuutti heidän äidilleen, joka on ollut vakavasti sairas useita vuosia.

Alankomaat kilpailee toisessa semifinaalissa seitsemäntenä.




Alankomaiden kappale on melodialtaan hyvin kaunis ja siinä on sekä kauniit että koskettavat sanat, jotka antavat toivoa. Kaiken kruunaa siskosten täydellisesti toisiinsa sointuvat äänet, jotka tulevat varsinkin kertosäkeistössä hyvin esille. 4/5 eheälle kokonaisuudelle.

Vahvalla lavaesityksellä tämä voi läpäistä semifinaalin, mutta täysin en siihen luota, vaikka lavaesitys olisikin timanttinen. Alankomailla ei ole suurta diaspora tukea takanaan ja kappale ei ehkä ole helpoin mahdollinen äänestettävä. Mikäli finaaliin asti pääsee, tuskin siellä yltää korkeille sijoille.

Mitä piditte Alankomaiden siskotriosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti