torstai 6. huhtikuuta 2017

VIRO: Koit Toome & Laura – Verona


Viro valitsi tälle vuodelle edustajikseen kaksi kokenutta viisuartistia. Koit Toome ja Laura ovat molemmat edustaneet maataan aiemminkin. Koit edusti Viroa vuonna 1998 kappaleella "Mere Lapsed" sijoittuen kahdenneksitoista. Laura taas edusti maataan vuonna 2005 osana Suntribe ryhmää kappaleella "Let's Get Loud", joka karsiutui finaalista ollen semifinaalin 12. Koit ja Laura molemmat haaveilivat pitkään paluusta viisulavoille.

(Kuva: eurovision.tv)

Euroviisulavalla he esittävät kappaleen "Verona", jonka on tehnyt Sven Lõhmus. Hän on yksi Viron tunnetuimpia ja arvostetuimpia lauluntekijöitä. Tämä tulee olemaan hänen neljäs sävellyksensä Euroviisuissa. Aiemmat sävellykset ovat olleet vuosina 2005, 2009 ja 2011.

Viro kilpailee toisessa semifinaalissa numerolla 18.

Viron kappale on tänä vuonna tietyllä tavalla erityisen upea ja toivonkin sille menestystä. Kappale ei ole geneerinen viisuballadi vaan tunnelmallinen ja hienot sanat omaava kappale. Melodia on myös yksi vuoden upeimmista. 5/5 ehdottomasti ja en ollenkaan pahastuisi, mikäli Viro veisi tällä vaikka voitonkin.


Tässä vaiheessa en uskalla tätä rueta voittotaisteluun povaamaan, mutta finaalissa tämä nähdään ilman muuta. Top 10 sijoituskin on täysin mahdollisuuksien rajoissa, mikäli keksivät live-esitykseen jotain omaperäistä.

Kuinka Viron kappale toimii teille? Eksyittekö Veronaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti