lauantai 29. huhtikuuta 2017

SVEITSI: Timebelle – Apollo


Sveitsin väreissä menestystä Kiovasta tänä vuonna lähtee havittelemaan Timebelle niminen yhtye kappaleella "Apollo". Yhtye osallistui jo aiemmin Sveitsin karsintaan vuonna 2015 kappaleella "Singing About Love", mutta jäi tällöin toiseksi. Nyt yhtye kuitenkin voitti karsinnan ja suuntaa kohti Kiovaa. Yhtyeen solistina toimii alunperin Romaniasta kotoisin oleva Miruna Manescu, pianoa, klarinettia sekä saksofonia soittava Emanuel Daniel Andriescu on niin ikään Romaniasta ja yhtyeen kolmas jäsen, rumpalisti Samuel Forster, on kotoisin Sveitsistä.

(Kuva: eurovision.tv)

Kilpailukappaleen "Apollo" ovat tehneet Elias Näslin, Alessandra Günthardt sekä Nicolas Günthardt. Tukholmassa majaansa pitävä kolmikko on tehnyt kappaleita mm. Melodifestivalenille Mariettelle sekä Jennifer Brownille. Myös vuoden 2014 Azerbaidzanin Euroviisukappale on tämän kolmikon tuotosta.

Sveitsi kilpailee toisessa semifinaalissa numerolla 14.


Sveitsin kappale on hyvin tyypillinen ja laskelmoiva Euroviisukappale, jossa kaikki on hiottu viimeisen päälle. Kappale on esimerkillinen omassa voimaballadi kategoriassaan, mutta valitettavasti minulle tämä on hieman liian kliininen eikä tässä oikein ole tarttumapintaa. Ihan pätevä, ei mitään aktiivista vikaa, muttei myöskään ihastuta. 3/5.


Suuren suurta menestystä Sveitsille en lähtisi veikkaamaan. Tämän hetkisen kutinan mukaan tämä menee niukasti finaaliin tai jää siitä niukasti ulos. Live-esitys voi toki muuttaa tämän asetalman täysin erilaiseksi, mutta aivan huikean loistavallakaan livellä ei tällä ole asiaa 15 parhaan joukkoon.

Mitä piditte Sveitsin kappaleesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti