perjantai 14. huhtikuuta 2017

SLOVENIA: Omar Naber – On my way


Slovenia valitsi edustajakseen viisupiireissä jo vanhan tutun. Omar nimittäin edusti maataan jo
vuonna 2005, silloinkin Kiovassa, kappaleella "Stop" karsiutuen kuitenkin finaalista. Ennen ensimmäistä Euroviisuedustus pestiään hän oli jo voittanut kotimaassaan tv:n Talent-kilpailun. Omar yritti uudelleen maansa edustajaksi vuosina 2009, 2011 ja 2014.

(Kuva: eurovision.tv)
Kappaleensa "On mt way" Omar on tehnyt täysin itse ja kertoo sen olevan hyvin intiimi ja helposti samaistuttava. Hän myös kertoo säästäneensä tätä kappaletta kymmenen vuotta erikoistilanteiden varalle.

Slovenia kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa numerolla 17.


Jos Omar todella on säästänyt tätä kymmenen vuotta pöytälaatikossaan niin en enää ihmettele, että miksi tämä kuulostaa, siltä että tämä on tehty kymmenen vuotta sitten. Vaikka tämä on vanhanaikainen ja tässä ei ole mitään sen ihmeellisempää niin tykkään tästä todella paljon. Varsinkin kertosäe sisältää jonkinlaista slaavilaista kaihoa ja paatoksellisuutta joka vetoaa ainakin minuun. Ei tälle voi antaa muuta kuin 5/5.


Tämän menestysmahdollisuuksista tosin en ole kovinkaan vakuuttunut. Vaikka esiintymispaikka onkin semifinaalin loppupuolelta niin se tuskin tätä pelastaa tasaisesta ykkössemifinaalista jatkoon. Jos live-esitys onnistutaan saamaan erityisen vangitsevaksi niin tällä voi olla ohut mahdollisuus päästä finaaliin, mutta muuten en usko.

Mitä tunteita Slovenian kappale herätti ja uskotko sen jatkavan finaaliin saakka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti