perjantai 21. huhtikuuta 2017

SERBIA: Tijana Bogićević – In too deep


Serbiaa edustaa tänä vuonna 35-vuotias Tijana Bogićević, joka tuli vuonna 2010 tunnetuksi kappaleestaan "Tražim", joka nousi suureksi hitiksi Serbiassa. Läpimurtonssa jälkeen hän on osallistunut useisiin television kykykilpailuihin. Tijana on osallistunut aiemmin Euroviisuihinkin, sillä hän toimi Ninan taustalaulajana vuonna 2011. Siitä lähtien hän on toivonut voivansa joskus itse olla edustamassa maataan Euroviisuissa. Tijana työstää tällä hetkellä esikoisalbumiaan, jonka on määrä ilmestyä ensi syksynä.

(Kuva: eurovision.tv)

Tijanan moderni kilpailukappale "In too deep" on melko odottamaton ja yllättävä veto Serbialta, jolta on totuttu kuulemaan hyvinkin perinteisiä kappaleita. Syy epäserbialaisuuteen löytyy kappaleen tekijöistä. Kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet Borislav Milanov, Joacim Persson, Lisa Desmond sekä Johan Alkenaes. He ovat kirjoittaneet musiikkia mm. Kelly Clarksonille, John Legendille, Lady Gagalle sekä Jonas Brothersille. Näin vain muutamia mainitakseni. Myös tämän vuoden Bulgarian sekä Makedonian kappaleet ovat tämän porukan tuotosta.

Serbia avaa toisen semifinaalin.


Serbia on tänä vuonna hyvin ajan hermolla, sillä voisin kuvitella tämän kappaleen paremmin kuin hyvin soimaan mille tahansa radiakanavalle. Onhan se hieman sääli, ettei Serbiassa suosita kotimaista osaamista, mitä sieltä löytyy runsaasti, vaan tyydytään tilaamaan kappale Ruotsista. Ei anneta kuitenkaan tuon faktan haitata, sillä aivan kelvollinen kappalehan tämä on. Taitavasti toteutettu ja tuotanto on kunnossa. 4/5.

Serbia tulee olemaan jälleen takuuvarmasti finaalissa ja sielläkin todennäköisesti 15 parhaan joukossa. Vahva laulaja, vahva kappale ja maana Serbia saa jo runsaasti siirtolaisääniä.

Mitä piditte Serbian kappaleesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti