maanantai 3. huhtikuuta 2017

ESPANJA: Manel Navarro – Do it for your lover


Espanja käytti karsinta metodinaan Objetivo Eurovisión 2017 -nimistä ohjelmaa, jonka Manel Navarro voitti dramaattisen finaalin jälkeen. 21-vuotias Manel nousi kuuluisuuteen voitettuaan Catalunya Teen Star -nimisen alueellisen kilpailun Espanjassa. Tämän jälkeen hän on julkaissut joitakin singlejä. Hän nimeää musiikillisiksi vaikuttajikseen Bob Dylanin sekä Ed Sheeranin. Hän on saavuttanut myös suosiota sosiaalisessa mediassa cover-kappaleillaan, jotka myös muun muassa dj-tuottaja Alan Walker on huomioinut(Kuva: eurovision.tv)
Kappaleen “Do it for your lover” Manel on tehnyt yhteistyössä Antonio Rayon "Rayito" kanssa. Karsinnassa kappale esitettiin täysin englanniksi, mutta Kiovaan lähtevään versioon Manel muutti säkeistöt espanjan kielisiksi ja jätti kertosäkeistön englannin kieliseksi.

Suurena rahoittajamaana Espanja pääsee suoraan finaaliin, mutta äänestää kuitenkin ensimmäisessä semifinaalissa.Monet ovat sanoneet Espanjan kappaleen olevan tyhjän päiväinen ja tylsä, mutta minulle tämä kappale toimii erittäin hyvin. Espanjan kieli tuo tähän ripauksen eksotiikkaa ja kappale on muutenkin kepeä ja aurinkoinen, joka voi hyvinkin yllättää hyvällä live-esityksellä. Voisin hyvin kuvitella itseni rannalle Espanjan auringon alle siemailemaan drinkkejä rantabaarissa. 4/5.Menestyksen kannalta en ole hirveän optimistinen tämän kannalta. Vedonlyönnissä tämä on viimeisillä sijoilla ja yleinen mielipide tuntuu olevan, ettei tämä menesty. Veikkaankin, että kohtalona finaalissa ovat sijat 20+.

Toimiiko Espanjan aurinkoinen kappale teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti