torstai 27. huhtikuuta 2017

MONTENEGRO: Slavko Kalezić – Space


Slavko Kalezić on 31-vuotias huippulahjakas moniosaaja Montenegrosta. Hän tanssii, laulaa, näyttelee, on osallistunut X Factor Adriaan ja on vegetaristi. Tänä vuonna hänellä on kunnia edustaa Montenegroa Euroviisuissa. Hän opiskeli Montenegrossa taiteta ja valmistui vuonna 2007 erikoistuen tanssiin ja lauluun. Vuodesta 2008 saakka hän on ollut vakituisena näyttelijänä Montenegron kaupungin teatterissa ja hän on tehnyt yli 30 roolia. Lisäksi hän on näytellyt kuudessa elokuvassa ja useissa televisio-ohjelmissa. Vuonna 2014 hän julkaisi debyyttialbuminsa.

(Kuva: eurovision.tv)

Slavkon kappaleen "Space" on säveltänyt Momčilo Zeković Zeko, joka on palkittu ja tunnustettu montenegrolais säveltäjä, joka on julkaissut yhtyeensä kanssa 8 albumia ja lisäksi hän on tehnyt ja levyttänyt yli 100 kappaletta muiden artistien kanssa. Sanoituksesta yhdessä Momčilon kanssa vastaavat Adis Eminić sekä Iva Boršić. Adis on bosnialaissyntyinen biisintekijä, joka sittemmin on kotoutunut Yhdysvaltoihin. Iva sen sijaan on kotoisin Kroatiasta ja työskentelee tällä hetkellä opettajana sekä studiossa ja laulaa useissa yhtyeissä.

Montenegro kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa numerolla 6.


Montenegrosta on joka vuosi lupa odottaa jotakin erikoista eikä maa pettänyt tänäkään vuonna. Kappale on laadukkaasti toteutettu ja se kuulostaa ajattomalta klubihitiltä. Joku voisi sanoa tätä vanhanaikaiseksi, mutta sitä tämä ei minusta ole, ainakaan huonolla tavalla. Tämä piristää kummasti kattausta kaikkien balladien seassa. 4/5

Montenegron menestys itse kisoissa on täysi mysteeri tänä vuonna. Live-esitys tulee ratkaisemaan tämän kohtalon täysin. Potentiaalia tässä on finaaliin saakka, mutta se vaatii erottuvan ja kekseliään live-esityksen. Toisaalta epäonnistuessaan tämä voi hyvinkin olla seminsä viimeinen. Euroklubilla tämä tulee olemaan hitti. Siitä ei ole epäilystäkään.

Miten Slavkon avaruus toimii teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti