lauantai 8. huhtikuuta 2017

AUSTRALIA: Isaiah – Don't come easy


Australia osallistuu tänä vuonna Euroviisuihin kolmannen kerran. Kahden menestyksekkään vuoden jälkeen mainetta ja kunniaa lähtee tavoittelemaan Isaiah Firebrace. Maan televisio SBS valitsi edustajansa sekä kappaleen jälleen sisäisesti. Isaiah voitti aiemmin Australian X-factorin kahdeksannen kauden ja hän on julkaissut yhden albumin. Isaiah on tiettävästi ensimmäinen Australian aboriginaali, joka kilpailee Euroviisuissa.

(Kuva: eurovision.tv)


Kappaleen “Don’t come easy” ovat tehneet Michael Angelo sekä DNA (David Musumeci ja Anthony Egizii). DNA kirjoitti myös Australian viime vuoden kilpailukappaleen "Sound of silence". He voittivat viime vuonna myös Marcel Bezençon Composer Award -palkinnon. Michael Angelo puolestaan on kirjoittanut hittejä Sam Smithille, Hilary Duffille sekä Tove Lolle.

Australia kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa kolmantena.
Kuten edellisvuosina, myös tänä vuonna Australia laittaa kisoihin laadukkaan kilpailijan. Kappale on tätä päivää, laadukas, muttei kuitenkaan ainutlaatuinen. Tämä sopisi oikein mainiosti radiosoittoon ympäri Euroopan. Tässä on jotain samaa kuin esimerkiksi Sam Smithin kappaleissa. Isaiahilla on upea ääni ja kappale pitää otteessaan loppuun asti. 4/5.

Australia viime vuoden tavoin tuskin kamppailee tällä kappaleella voitosta, mutta top 15 on täysin realistisesti saavutettavissa. Miehen livevetojen perusteella en usko tämän live-esityksessä olevan mitään ongelmia.

Kuinka Australian kappale toimii teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti